Kezdőlap Klínikánkról Szolgáltatásaink Média Árlista Elérhetőség Partnereink Gyakori kérdések

Mellnagyobbítás

Mellnagyobbítás (Életre szóló cseregarancia)

Hogyan lehetséges az, hogy ezen az áron is tudunk minőségi mellnagyobbítást végezni?

Ellentétbe egyes klinikákkal a Gill plasztikai sebészet rendelkezik saját műtővel. A mellnagyobbítás során használt, V. generációs, minden tekintetben a nemzetközi szabványoknak megfelelő implantátumokat közvetlenül a gyártótól szerezzük be.

Ezen előnyök, a megváltozott gazdasági helyzetben is lehetővé teszik, hogy a mellnagyobbítás és egyéb plasztikai beavatkozások árait a nagyközönség számára széles körben elérhetővé tegyük.

Mit kell tudni a mellnagyobbításáról?

A mell lehet születéstől fogva gyengén fejlett, illetve bizonyos körülmények miatt meg is kisebbedhet. A jelenleg forgalomban lévő és bevizsgált implantátumoknak rákkeltő hatása nincs.

A mellnagyobbításhoz szükséges implantátum megválasztását megbeszéljük Önnel - lehet sima felszínű, normál profilú vagy emelt profilú, texturált felszínű. Az implantátum behelyezése után mindegyik típusnál kialakulhat - már akár 3 hónap múlva is - kóros kapszulaképződés. Ennek mértékét előre nem lehet meghatározni, ezért a mellnagyobbítás után kialakult, kórosan megvastagodott kapszula eltávolítása nem tartozik a műtét garanciális vállalásaihoz!

A mellnagyobbítás során a texturált felszínű implantátum esetében előfordulhat fokozott folyadékképződés a protézis körül.

A mellnagyobbítást altatásban végezzük. Az előzetesen megbeszélt nagyságú, formájú és felszínű implantátumot a mell alatti áthajlási redőből a bimbó körül vagy a hónalj felől a mirigyállomány, vagy részben a mell izomzata alá helyezzük be. A döntést esetenként a műtéti szituáció megváltoztathatja.
Az mellnagyobbítás során behelyezet implantátum a mell nagyságát megnöveli, azonban esetleges korábbi deformitásait (pl. a megereszkedést) nem korrigálja. Sőt, súlyánál fogva az implantátum még fokozza is a deformitást, ha a mellek jelentősen sorvadtak, vagy megereszkedtek.
A későbbiekben, vagy az első műtéttel egy időben így a bőrfelesleget el kell távolítani, s ez újabb műtéti hegeket eredményez.

A mellnagyobbítást követően szoros, ún. sportmelltartó viselése javasolt 4 héten át. A varratokat 14 nap múlva távolítjuk el. A mellet előírás szerint tornáztatni kell. Az implantátum behelyezése után előfordulhat feszülés, duzzanat, véraláfutás a bőrön, átmenetileg bimbóérzéketlenség.
Amennyiben az implantáció pexiával is párosul, úgy az erre vonatkozó tájékoztatóban foglaltak itt is értendők.

a mell anatómiája implantátum a mirigyállomány alatt implantátum a mirigy és izom alatt
A mell anatómiája Implantátum a mirigyállomány alatt Implantátum a mirigy és izom alatt

A mellnagyobbítás ára: 650.000 Ft -tól (implantátum árával együtt)

Mit jelent az implantátumokra vállalt életre szóló cseregaranciánk?

Amennyiben a páciens bármilyen okból úgy dönt, hogy más méretű, típusú implantátumot szeretne, akkor az implantátumokért nem kell fizetnie, csak a műtét árát kell kiegyenlíteni, Cseregaranciánk abban az esetben él, ha a korábbi mellnagyobbítást is mi végeztük.

Képek