Kezdőlap Klínikánkról Szolgáltatásaink Média Árlista Elérhetőség Partnereink Gyakori kérdések

Klinikánkról

Dr. Gill Endre magánklinikája

Klinikánkon a paciensek elhelyezése kétágyas, televíziós, légkondicionált szobákban történik, állandó szakfelügyelettel. Gondoskodunk a teljes körű kiszolgálásról, maximum 2 betegre jut egy nővér, ezzel is biztosítva a szakellátást.

Magánklinikánkon a műtéteinket szakértő plasztikai sebészek és orvosok végzik. Több évtizedes tapasztalat, több száz sikeres műtét és számos elismerési is bizonyítja, hogy klinikánkon a legjobb plasztikai sebészek, orvosok és ápolók dolgoznak.

 

Dr. Gill Endre ügyvezető

Oklevelek, elismerések képei >>

1984-ben végzett Budapesten, a Semmelweis Orvostudományi Egyetem Általános Orvostudományi Karán "cum laude”. 1984-től 2001-ig a Belügyminisztérium Központi Kórházának sebészeti osztályán dolgozott sebész és plasztikai sebész adjunktusként. A Magyar Plasztikai, Helyreállító és Esztétikai Sebészeti Társaság rendes tagja.
Szakmai továbbképzéseket az Országos Baleseti Intézetben, az Országos Szív- és Érsebészeti Intézetben, a Szövetség Utcai Plasztikai Sebészeten, a Kun Utcai Égés-és Plasztikai Sebészeti Osztályon, a Központi Honvédkórház Plasztikai Sebészetén töltöttem. Tagja vagyok a Magyar Orvosi Kamarának, a Magyar Sebész Társaságnak


Dr. Kartik Ilona főorvos

Életműdíjas plasztikai sebész, klinikánk szakreferense. A hazai plasztikai sebészet egyik megteremtője.


Dr. Filka Csaba szakorvos

Aneszteziológus /altató/ szakorvos. Több évet töltött nőgyógyászati, általános sebészeti és intenzív osztályokon Jelenleg egy gyógyszergyár magyarországi igazgatója, klinikánkon részállásban továbbra is praktizál.

Nővéreink mindannyian szakápolói képesítéssel, intenzív osztályos gyakorlattal rendelkeznek.


Klinikánk elérhetőségei:

Bejelentkezés: 06-30/9622-640
Bejelentkezés német-angol nyelven: 06-30/9793-032
Bejelentkezés minden nap 8 és 18 óra között.
Üzenetrögzítő/Fax: 06/1/3320264

Rendelőnk címe:
1054 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 60.
1123 Budapest, Alkotás út 53. MOM Park II. emelet (H&M üzletnél) (Hétfő 16-18 óra között, előzetes telefonos vagy email bejelentkezés alapján (06-30-9622-640, arany@gill.hu))


Elhelyezés: kétágyas, televíziós, légkondicionált szobában, állandó szakfelügyelettel - maximum 2 beteg / 1 nővér.


Képek a klinikáról:


MOM Park rendelő